LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец август 2024

LUXIMMO

31.08.2024

Всеки един от консултантите на LUXIMMO работи за онова чистосърдечно „Благодаря!“, което изричат истински щастливите клиенти. Тези, на които сме спестили време, тези, чиито интереси сме защитили, тези, които прекрачват прага на новия си дом с широка усмивка, а ние наблюдаваме отстрани със задоволство от добре свършената работа.

Искаме тези клиенти да са повече и затова обучаваме нови екипи, отваряме нови офиси, стъпваме на нови пазари в чужбина. А консултантите ни продължават всекидневно да дават дефиницията за това „що е то обслужване в най-високия сегмент на недвижимите имоти“!

Благодарим Ви искрено за старанието и резултатите, колеги!

А най-добрите през август бяха:

Основното предимство за постигането на високи резултати за Константин Калъчев е перфектният микс от професионално и лично отношение, което предоставя на клиентите си. В допълнение, той показва изключителна отдаденост и безпогрешно улавя и удовлетворява нуждите на своите клиенти, гарантирайки успешни сделки. Той е сред първите консултанти на LUXIMMO още от основаването на компанията и е пример за неспирен растеж в професията. Разгледайте портфолиото на Константин Калъчев тук!

Диана Любенова е едно от разпознаваемите лица на LUXIMMO. Нейната уникална комбинация от опит и персонализирано обслужване я правят предпочитан избор за клиентите, независимо дали търсят своя нов дом или ново офисно пространство. Тя съумява да спечели доверието на хората, които я избират за свой консултант, работи последователно и с отдаденост, което гарантира отличните резултати в края на всяка сделка. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Яна Янчева затваря успешно страницата на месец август, благодарение на високите си обороти в продажбите на имоти както в столицата, така и извън нея. Нейният персонален подход и непоколебим ангажимент към клиентите я правят предпочитан консултант. Тя ръководи и своя екип от млади брокери, като им предава своя ценен многогодишен опит в работата с клиенти от различни страни и култури. Разгледайте портфолиото на Яна Янчева тук!

Паула Младенова също бележи високи постижения този месец. Паула е уверен професионалист, чийто умения за преговори са доказани през годините, като винаги гарантира най-добрия развой на всяка сделка. В портфолиото на Паула ще откриете предложения както в България, така и в множество страни в чужбина, сред които Дубай, Италия, Испания и Гърция. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Цветина Дачевска-Вукич от офиса ни във Варна продължава да впечатлява с изключителни постижения. Със своето внимание към детайла и усет към нуждите на клиентите, Цветина работи за осигуряването на най-добрите сделки за тях и им гарантира, че всеки път щом й се доверят, ще получат обслужване от най-висок клас. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Престижно място в тазмесечната класация заема и Александра Кацарова, която работи в партньорство с клиентите си, за да постигне максималния резултат във всяка една пазарна ситуация. Избирайки я за Ваш консултант, Вие ангажирате силно мотивиран, ориентиран към резултатите професионалист, готов да приложи всички стратегии и техники, за да гарантира, че вашият имот има най-добрия шанс за продажба. Разгледайте портфолиото на Александра Кацарова тук!

Димитър Джибин продължава да разширява своята мрежа от контакти в Банско, което спомага за високите му нива на продажби и през изминалия месец. Клиентите го избират заради неговата коректност, ефективност и дългогодишен опит. Той е начело и на един от най-ефективните екипи на LUXIMMO, които традиционно са пример за отборен дух и безкомпромисно ниво на обслужването. Вижте цялото портфолио на Димитър Джибин тук!

Несравнимо съчетание от опит и отдаденост към професията демонстрира и Паолина Желязкова, която продължава да впечатлява с високи резултати благодарение на амбицията си и вниманието си към детайлите. Лесната ѝ комуникация с клиентите ѝ помага бързо да разбере техните нужди и да намери идеалния за тях имот в кратък срок и при оптимални условия. Вижте всички нейни оферти тук!

Тихомир Тенев затвърди позицията си на отличен консултант този месец, проявявайки страст и отдаденост към професията си. Неговата прозрачност, почтеност и иновативни подходи го правят доверен партньор за клиентите, гарантирайки им експертни съвети и успешни сделки. Свържете се с него, ако търсите имот на красивото ни Южно Черноморие. Разгледайте портфолиото му тук!

Любин Чаков, добре позната фигура в класацията на най-успешните ни брокери, успя през август да реализира множество имотни мечти. Любин подхожда с внимание към детайла и с отговорност към клиентите си, като винаги намира индивидуални решения за тях, а от своя страна те никога не се колебаят да го препоръчват с увереност. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Камен Славов от офис Варна е уважаван консултант, чийто фокус винаги е върху безкомпромисно доброто обслужване. Той искрено се интересува от това, което клиентите му имат да кажат, а от своя страна винаги предоставя изчерпателни насоки, съобразени с техните изисквания. Всеки месец той постига впечатляващи резултати, наслаждавайки се на предизвикателството да поставя рекорди. Вижте портфолиото Камен Славов тук!

Иван Атанасов заслужено получава титлата „Брокер на месеца“ през август. Неговата откритост и лоялност печелят доверието на клиентите му, а умението му за предоставяне на ясна и навременна комуникация по време на сделките допринася драстично за позицията му на топ консултант. Той работи методично и с внимание, което кара клиентите му да се чувстват напълно спокойни, когато му се доверят. Вижте цялото му портфолио тук!

Юлиана Димитрова продължава да постига забележителни резултати и през месец август. Тя винаги съумява да селектира атрактивни имоти за своето портфолио, които в нейни ръце бързо откриват своите нови собственици. В лицето на Юлиана ще откриете верен посредник, зареден с търпение за всички Ваши въпроси и амбициран да помогне в откриването на точния имот за нуждите Ви. Вижте портфолиото на Юлиана Димитрова тук!

Безупречната работна етика на Цветелина Петрова и желанието за постигане на пълна удовлетвореност на клиентите са само част от причините хората да я избират за свой консултант. Тя знае колко важно е подобно решение и се стреми да осигури на клиентите си професионално обслужване и точни насоки, които правят всяка стъпка от процеса на продажба лесна и безупречна. Вижте портфолиото на Цветелина Петрова тук!

Виолета Михайлова е доказателство за консултант с устойчиво висок оборот, който е резултат от й неспирните усилия за усъвършенстване в професията. Виолета е спокоен и търпелив човек, който внимателно ще селектира имоти за Вашето търсене, след което ще Ви консултира в детайли за всеки от тях. Ако търсите ваканционен имот в района на Слънчев бряг и близките курорти, не се колебайте да се свържете именно с Виолета. Вижте цялото й портфолио тук!

Красимира Апостолова e фина дама с усет за красивото и безпогрешен нюх за качествени имоти. Тя подхожда с внимание и лично отношение към всеки клиенти, не се колебае да даде и от личното си време в името на успешната сделка и черпи вдъхновение от всички горещи препоръки, които си е заслужила през годините. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Радина Пирева-Димитрова е консултант, известен със своята упорита работа, професионализъм и ентусиазъм при работата с всеки един клиент. Способността ѝ да постига невероятни резултати се дължи на умението ѝ да се вслушва в нуждите на клиентите си и да предоставя персонализирани услуги чрез честна и ясна комуникация. Вижте портфолиото на Радина Пирева-Димитрова тук!

Росица Владимирова от oфис Театър "Иван Вазов" е експерт, който непрестанно доказва своята компетентност в сферата. С несравнима харизма и висока мотивация, Росица винаги успява мигновено да скъси дистанцията между нея и клиентите, помагайки с лекота да открият своя желан офис или мечтан дом. Отличава се с гъвкавост и бързина във вземането на решения и винаги е ангажирана да предостави възможно най-доброто обслужване. Запознайте се с портфолиото ѝ!

Светослав Друмев разполага с нужния опит, експертиза и умения в преговорите, за да гарантира най-добрия резултат за всеки свой клиент. Той е винаги в готовност да Ви консултира при намирането на имот, разчита на решителност и интуитивност, като винаги отделя нужното време, за да разбере и удовлетвори всяка една нужда на своите клиенти. Той от години съчетава умело ролята си на доказан мениджър на офис „Витоша“ и доверен брокер за своите клиенти, които винаги го препоръчват горещо. Запознайте се с портфолиото му!

Водена от амбицията да предоставя най-добрата услуга, Жулиета Багдасарова разполага с богата пазарна експертиза, работи прозрачно и не оставя място за компромиси. Изборът на Жулиета за Ваш консултант гарантира доверен партньор, въоръжен с експертни съвети през целия процес на сделката. Вижте портфолиото на Жулиета Багдасарова тук!

Стефан Филаретов има репутация на безупречен консултант, който e безкомпромисен професионалист в работата си. Стефан разполага с умението да насочва клиентите си към най-доброто решение, усърден е в отстояването на техните интереси и е винаги на разположение за допълнителна информация или съвет. Ако търсите опитен консултант в региона на Видин , Стефан е идеалният избор за Вас. Разгледайте портфолиото му тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти