LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец юли 2024

LUXIMMO

01.08.2024

Знойно имотно лято наблюдаваме, скъпи любители на красивото! Всеки ден десетки клиенти прекрачват прага на своите нови домове, а ние седим отстрани с широки усмивки и в пълна удовлетвореност от добре свършената работа. Толкова е хубаво да изпълняваме отговорно своята роля в намирането на Вашето следващо „вкъщи“, че няма да спрем да Ви благодарим, че ни се доверявате вече толкова години.

Работим с пълна убеденост в своите способности, а най-добрите през юли бяха:

Спокойната личност на Яна Янчева прави невъзможно да си тръгнете след разговора с нея без усмивка и получени ценни съвети. Яна, чието име е синоним за успех в сферата на недвижимите имоти, през годините е създала среда на доверие и откритост с клиентите си, предлага подкрепа, насоки и персонализиран подход, за да направи пътя по покупко-продажбата гладък и безпроблемен. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Голям обем от сбъднати имотни мечти през изминалия месец постига и Силвия Гочева, която винаги успява да зарази клиентите си с позитивна енергия, а нас с жажда да продължаваме да правим това, което можем най-добре. Доверявайки се на Силвия, получавате гарант за това, че Вашето търсене на имот ще бъде удовлетворено в най-кратък срок. Вижте портфолиото на Силвия Гочева тук!

В класацията този месец присъства и Димитър Джибин, който си е спечелил репутацията на най-уважавания и надежден консултант за недвижими имоти в Банско. Работата му се характеризира с непоколебима отдаденост, изключителни комуникационни умения и индивидуален подход. Като местен жител Димитър познава отлично града и района и ще Ви съдейства с увереност и усмивка. Запознайте се с портфолиото му!

Внимателният подход на Евелина Царева и изключителното обслужване на клиентите й са основата, върху която лежи успехът ѝ в областта на недвижимите имоти. Постоянно демонстрираща професионализъм, опит и непоколебима отдаденост, Евелина за пореден месец печели място в челните позиции в класацията ни. Поздравления! Вижте портфолиото ѝ тук!

Любин Чаков е едно от най-разпознаваемите лица на LUXIMMO и един от консултантите с най-постоянен оборот не само в офис „Вишнева“, а и в цяла България. Със стабилно високи нива на продажби и през този месец, Любин продължава да печели доверени клиенти чрез поставяне на техните интереси на първо място, работа с пълна пара и задълбочени познания на пазара. Разгледайте портфолиото му тук!

Константин Калъчев и този месец се утвърди като един от най-добрите търговци в Офис „Витоша“. Като виден пример за останалите консултанти, Константин умело вижда света през очите на клиента, работи с ентусиазъм и отдаденост, знаейки, че това, което се прави днес, променя нечий живот към по-добро утре. Запознайте се с портфолиото му тук! v

През изминалия месец Камен Славов демонстрира изключителна комбинация от решителност и финес в работата. Неговото ненадминато умение да вдъхва доверие посредством постоянна комуникация кара клиентите да се чувстват спокойни по време на целия процес на покупко-продажбата. Не се колебайте да се свържете с Камен, ако искате за Вашите интереси да се погрижи ерудиран и доказал се консултант. Вижте портфолиото му тук!

Радослав Борисов от офис “Източни” е дебютант в класацията ни този месец. Радослав преодолява всяко предизвикателство по пътя си със своята целеустременост и ангажираност, изгражда трайни отношения с клиентите си, като излъчва професионализъм и отдаденост във всеки етап от сделката. Поздравяваме го за постижението и му пожелаваме да продължава да поддържа високите стандарти на LUXIMMO в работата си. Вижте портфолиото на Радослав Борисов тук!

В светлината на прожекторите днес е и Юлита Гърбева, която заема почетно място в класацията за „Брокер на месеца“ благодарение на несравнимите си пазарни познания и умения за водене на преговори. Нейният опит в индустрията е съчетан с вродена способност да създава истински и дълготрайни взаимоотношения, както и способност да превръща препятствията във възможности. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Виолета Михайлова е помогнала на стотици клиенти да изпълнят мечтата си за собственост на имот в района на Слънчев бряг. С богати познания в индустрията, тя с радост ще асистира на всеки, който се интересува от покупка на втори дом край морето. Виолета споделя, че е горда от постиженията си, но основният ѝ фокус са взаимоотношенията с клиентите и общността, на които разчита, за да гради своя успех. Запознайте се с портфолиото ѝ!

Поредният представител от офис “Витоша” е Диана Любенова, която печели клиентско доверие и високи оценки за работата си благодарение на своята отдаденост и дисциплина. Диана ежедневно защитава престижа на тази нелека професия и обслужва всеки клиент с внимание и лично отношение. Доверявайки ѝ се, може да очаквате един експерт, готов да открие за кратко време идеалния дом за Вас. Вижте портфолиото на Диана Любенова тук!

Eдна дама, която не допуска компромис в качеството, за пореден път взима почетно място в класацията ни. Паула Младенова дължи успеха си не само на своята стриктност, но и на индивидуалния си подход към всеки клиент. Вярва, че клиентът печели време и пари, благодарение на правилната и навременна информация, с която тя винаги се стреми да разполага. Вижте всички оферти на Паула Младенова тук!

Радина Пирева-Димитрова е изключителен консултант, чиято сила се крие в дълбокото ѝ разбиране на емоционалното пътуване, в което се впускат купувачите, за да постигнат имотните си мечти. С богат опит, познания и отлично разбиране на бургаския регион и текущата пазарна среда, Радина успява да предложи персонализирани решения и стратегии, които не само отговарят на нуждите на клиентите, но и надминават техните очаквания. Запознайте се с портфолиото ѝ тук!

Ивайло Бозаджиев е високо квалифициран и опитен брокер, който проявява изключителна грижа и внимание към детайлите във всяка сделка, независимо дали става въпрос за покупка, продажба или наем на имот. Благодарение на своя индивидуален подход и отлични комуникационни умения, Ивайло успешно изгражда дългосрочни отношения с клиентите си, които често го препоръчват. Вижте портфолиото му тук!

Смело можем да заявим, че Мариана Стефанова заслужено грабва титлата „Брокер на месеца“ за юни благодарение на богатата си мрежа от контакти, която е изградила през годините. Тя е ентусиазиран консултант, който притежава набито око за добри имоти, стреми се към информираност и залага на безпогрешния си нюх, за да отговори на нуждите и желанията на всеки клиент. Разгледайте портфолиото на Мариана Стефанова тук!

И този месец Видин е предпочитана дестинация на имотния пазар. Начело с опитния консултант Стефан Филаретов, офис Видин безпроблемно обслужва както български клиенти, така и чуждестранни такива, решили да инвестират в красивия северозападен регион. Стефан постоянно демонстрира способността си да предоставя решения на сложните имотни казуси, а богатата му експертиза несъмнено играе значителна роля за заслуженото му място в класацията „Брокер на месеца“ за юли. Разгледайте портфолиото на Стефан тук!

Цветина Дачевска-Вукич е от консултантите, които са усъвършенствали до безупречност обслужването, което предлагат. Тя продължава да бъде определяна като еталон за успех в бранша, благодарение на задълбочените си познания за пазара, ангажираността и експертизата, с която работи. Смело можем да твърдим, че Цветина постоянно надминава очакванията и затвърждава репутацията си на истински професионалист в областта на недвижимите имоти. Запознайте се с портфолиото на Цветина Дачевска-Вукич тук!

Христо Вълчев е абсолютен професионалист в областта на недвижимите имоти, който притежава изключителен опит в индустрията. Христо има безпогрешен нюх и с увереност защитава гласуваното му доверие, допринасяйки значително за хилядите щастливи клиенти на LUXIMMO през последните години. Ако обмисляте да продадете имота си и търсите професионална пазарна оценка, Христо е насреща, за да обсъди с Вас възможностите и да гарантира, че ще постигнете най-добрия резултат. Запознайте се с портфолиото му тук!

Офис Пловдив този месец е представен и от Николета Русева, която бързо печели доверието на клиенти и инвеститори с отлични комуникационни умения, коректно отношение и почти бърза реакция при всеки казус. Николета е повече от опитен консултант, който обича професията си и познава подробно Пловдив и района, за да може да Ви бъде от полза, когато взимате важни решения при покупката на имот. Запознайте се с портфолиото ѝ тук!

Магдалена Джибина е част от сплотения екип в офис Банско. Като дългогодишен професионалист в сферата, Магдалена се стреми да предоставя възможно най-доброто обслужване, превръщайки сложния процес на покупко-продажбата в гладко и приятно пътуване. Доверявайки ѝ се, Вие избирате верен посредник и експерт, който с удоволствие ще Ви помогне да откриете мечтания дом. Вижте портфолиото ѝ тук!

Офис Банско е абсолютен шампион за изминалия месец, и Паолина Желязкова е един от ключовите фактори за това. Освен чаровна усмивка, силните страни на Паолина включват предоставянето на креативни решения в сложни казуси и умението да изпреварва тенденциите, предоставяйки навременна информация на своите клиенти. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Високи постижения този месец реализира и Никола Иванов. Той е всеотдаен към работата си, а ентусиазмът и неговата готовност да отговори на очакванията на всеки клиент му донасят много успешни сделки. Той е доказан специалист, който е готов да поеме всяко едно предизвикателство в намирането на перфектния за Вас дом. Вижте всички оферти на Никола Иванов тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти