LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец септември 2024

LUXIMMO

01.10.2024

През септември най-добрите консултанти на LUXIMMO бяха:

Яна Янчева, Вили Христов, Лидия Вълкова, Илияна Братованова, Стефан Консулов, Станислав Андреев, Любин Чаков, Паолина Желязкова, Матин Ароу, Димитрина Иванова, Диана Любенова, Димитър Джибин, Радина Пирева-Димитрова, Кристина Георгиева, Юлита Гърбева, Евелина Царева, Мартин Стоянов и Ралица Емилова.

Споделяме Ви само част от похвалите, които те си заслужиха през изминалия месец, защото никой не би могъл да опише работата им по-добре от клиентите, които са им се доверили.

„Димитър Джибин е страхотен професионалист, комуникативен и отзивчив. Той ни оказа съдействие по време на цялата сделка и след това.“

„Горещо препоръчвам Диана Любенова. Тя организира всички срещи и отговори на всеки наш въпрос.“

„Ралица Емилова ни впечатли с увереност, подплатени познания, комуникативност и отговорност към работата си и нас. Това се казва професионално отношение.“

Благодарим сърдечно на клиентите за всяка топла дума и препоръка! Те са основният двигател на това, което правим, вече 17 години!

Благодарим и на всички консултанти на LUXIMMO, които ежедневно допринасят за все по-добрия имидж на нелеката брокерска професия!

Яна Янчева е абсолютен професионалист в областта на недвижимите имоти, който има огромен опит и държи на безупречното обслужване. С лекота успява да презентира всеки от поверените й имоти в столицата, а нейните търговски умения и безпогрешен нюх за добри сделки са причината за голяма част от стотиците препоръки за LUXIMMO през последните години. Разгледайте портфолиото на Яна Янчева тук!

Дебютант в класацията е Вили Христов от офис "Вишнева". Той е запознат в детайли с динамично развиващия се пазар в София, умело скъсява дистанцията между себе си и хората, които му се доверяват, гради успешни стратегии за покупко-продажбата на всеки имот и винаги поддържа прозрачност и взаимно доверие със своите клиенти. Запознайте се с портфолиото му тук!

Лидия Вълкова е изключителен специалист в продажбата на имоти ново строителство и завоюва мястото си сред шампионите на месеца благодарение на своята отдаденост и решителен характер, който кара клиентите да се чувстват спокойни с избора си на консултант. Щом веднъж й се доверите, Лидия работи неуморно, за да спомогне за реализирането на всяка Ваша мечта, свързана с имоти. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Уникалният подход на Илияна Братованова е пригоден да вижда света през очите на клиента. Според нея това е необходимост, когато искаш да изградиш силни, дългосрочни взаимоотношения с клиента. Илияна вярва, че качественото обслужване в сферата на недвижимите имоти е тясно свързано с почтеност, находчивост и упорит труд. Запознайте се с портфолиото на Илияна Братованова тук!

Стефан Консулов отчита пореден силен месец зад гърба си. Като един от най-опитните и уважавани консултанти в редиците на LUXIMMO, той съумява всеки път да се надскочи и да постигне дори невъзможното в името на клиента. В лицето на Стефан ще откриете консултант, който ще даде максимума от себе си, за да намери най-подходящия дом за Вас и тези, които обичате. Вижте портфолиото му тук!

Станислав Андреев е един от професионалистите в LUXIMMO, който се отличават с дълбоки познания за пазара в Бургас. Той е опитен мултикултурен търговец, който винаги успява да намери правилен подход към клиенти от всякакви националности, а неспирната мотивация и желание за усъвършенстване дават отражение не само в месечните му резултати, но и в солидното му портфолио от качествени имоти. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Любин Чаков бележи пореден силен месец в своята кариера. С обширно портфолио от качествени имоти на едни от най-търсените локации в столицата, Любин за пореден път се доказва като отличен консултант, усъвършенстван както в предлагането на ново строителство, така и на готови за нанасяне дизайнерски имоти. Доверявайки се на Любин Чаков, си осигурявате дисциплиниран консултант, който защитава високите стандарти за професионализъм, присъщи за компания като LUXIMMO. Вижте портфолиото на Любин Чаков тук!

Пазарът в Банско винаги е бил атрактивен, а консултацията с опитен брокер като Паолина Желязкова спомага процесът по закупуването на нов дом да бъде безпроблемен. Тя е усмихната и търпелива личност, която отделя време за изчистване на всяка неяснота по пътя към успешната сделка. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Матин Ароу от офис Централен също си заслужи място в тазмесечната ни класация. Зареден с ентусиазъм и налагащ името си като консултант със сериозна експертиза, Матин се старае винаги да е в крак с текущите пазарни условия и да предлага професионална помощ и безценни насоки, знаейки, че продажбата или покупката на дом може да бъде емоционално трудно и едно от най-важните финансови решения, които вероятно ще вземете. Разгледайте портфолиото му тук!

С обширна експертиза, Димитрина Иванова покорява класацията „Брокер на месеца“. Тя винаги работи по изграден стратегически план, инвестира време и ресурси, за да осигури най-добрата пазарна цена за Вашия имот. Избирайки я за Ваш консултант, гарантирано избирате експерт, воден от желание за абсолютно съвършенство в професията си. Вижте портфолиото на Димитрина Иванова тук!

Диана Любенова отново е част от класацията, в която презентираме колегите с най-високи постижения през изминалия месец. Тя печели доверието на клиентите си със своята откритост, лоялност и точност в комуникацията. Разполага със завидно портфолио и е доверен партньор на стотици наши клиенти вече 8 години. Запознайте се с портфолиото на Диана Любенова тук!

Димитър Джибин е един от брокерите с постоянно висок оборот и един от най-опитните консултанти в Банско. Печелещ бързо доверието на своите клиенти, Димитър с лекота отговаря на всеки въпрос, свързан с всяка покупко-продажба или отдаване под наем. Той се стреми максимално да ги улесни в избора и залага на безупречна информираност, когато става дума за защитаване и отстояване на техните интереси. Запознайте се с портфолиото на Димитър Джибин тук!

Радина Пирева-Димитрова за пореден месец е пример за ентусиазма и отдадеността в работата, които са присъщи за консултантите на LUXIMMO. С положително отношение към работата си, Радина знае, че това, което се прави днес, променя нечий живот към по-добро утре. Освен че е удоволствие да се работи с нея, Радина е в състояние и да представи креативни решения на сложни проблеми, гарантирайки успешни резултати. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Кристина Георгиева е консултант с изключителни комуникационни умения, които са само една от причините тя да получи почетно място в класацията ни този месец. Кристина е спечелила множество дългогодишни клиенти, които избират нея, когато имат нужда от безупречно обслужване, задълбочена експертиза и стремеж за подобряване на качеството на живот на клиента – ценности на LUXIMMO, които Кристина с гордост отстоява. Запознайте се с портфолиото ѝ тук!

Юлита Гърбева е консултант с дългогодишен опит, който ѝ позволява да вижда лесно и бързо отвъд казусите и проблемите, които могат да се появят при сключването на една сделка. Работи с ентусиазъм за намирането на точното жилище за всеки клиент и съдейства за пълното защитаване на интересите му. Тя съчетава отлично работата си като консултант с управлението на най-награждавания офис на LUXIMMO – офис „Вишнева“. Запознайте се с портфолиото на Юлита Гърбева тук!

Зад успеха на Евелина Царева този месец стои открит приятелски подход, богата експертиза, отлични умения за преговори и страст да помага на своите клиенти. Последователна и прецизна в работата си, тя си е осигурила широка сфера на влияние и дългосрочни отношения с клиенти и партньори, поддържа богато портфолио и инвестира време и усилия в безупречната презентация на всеки поверен ѝ имот. Запознайте се с портфолиото ѝ тук!

Мартин Стоянов се откроява в нашата класация с изключителния си опит и широка мрежа от контакти. Успехът му до голяма степен се дължи на доказаните му способности за комуникация и преговори, които позволяват да изгражда трайни взаимоотношения с клиенти и да осигурява за тях най-добрите условия за сделка. Мартин постоянно е в крак с най-новите пазарни тенденции, за да гарантира, че предлага несравнимо ниво на обслужване. Запознайте се с портфолиото му тук!

Пловдив също участва в класацията Брокер на месеца благодарение на Ралица Емилова. Прекрасно съчетаваща в себе си елегантността на фина дама и безкомпромисното отношение на доказан консултант, Ралица е брокер с дългогодишен опит, който клиентите избират не само заради дълбоките ѝ познания за пазара, но и заради личното отношение, с което тя подхожда към всеки, който ѝ се довери. Вижте портфолиото ѝ тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти