LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Великолепна къща с 5900 кв.м. равен двор в полите на Витоша планина

Имаме удоволствието да ви предложим удивително имение с прекрасен двор, разположено в най-престижната част на кв. Драгалевци.
Къщата е с модерна архитектура и двор с площ от 5900кв.м.. Сгушена в полите на Витоша, къщата се отличава със забележителна гледка както към Витоша планина, така и към града. Завършена с най-висок клас материали, имотът се предлага с частично обзавеждане и се характеризира с функционално разпределение на помещенията. Простор, ествествена светлина, интересни архитектурни и дизайнерски решения характеризират цялостната визия на имението.
Параметри
• Къща : РЗП: 1 280кв.м.; Кота -3.10м -371 кв.м., Кота 0 - 813 кв.м., Кота 3,80м - 402 кв.м.
• Двор: 5900кв.м.;
• Вътрешен басейн с размер 15 х 4м. който има отоплителна инсталация и вентилация, фитес и душ.
Разпределение
Приземен етаж - Гараж за 7 автомобила, машинно помещение, склад.
• 1-ви етаж - Голям просторен хол със стъклен покрив и камина. Напълно обзаведена кухня с остров с най-висок клас уреди и мебели. Втора кухня за персонала. Работен кабинет с тераса, 2-ри кабинет/спалня, 2 луксозно обзаведени сервизни помещения, помощни помещения и гардеробна. Голям вътрешен басейн с размери 15х 4 м. с отоплителна инсталация и вентилация и фитнес и душ към басейна.
• 2-ри етаж - Самостоятелен апартамент в дясно с хол, спалня, дрешник и голяма луксозна баня. В ляво две самостоятелни студия с дрешници и луксозни бани, както и отделни дрешник, сушилня и перилно помещение.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Видео

За да гледате видеото на цял екран, моля стартирайте клипа и след това натиснете на иконата Full screen, разположена в десен долен ъгъл на лентата с инструменти във видео плеъра.

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!